ERFARNE SPECIALISTER I LUKSUS BILER

Du finder os i Silkeborg, hvor vi er centralt placeret for vores kunder, der er bosiddende i hele Danmark. Vi har en årelang erfaring i nyere og brugte specialbiler - kvalitetsbiler med klassisk og tidløst design
som netop kendetegner Jaguar bilerne.

 

Ud over de prægtige Jaguar biler har vi stor ekspertise med andre luksus biler fra bl.a. B.M.W, Mercedes og Audi, samt de muskuløse og luksuriøse 4 hjulstrækkere fra Porche, VW, Range Rover og B.M.W.

Vi har altid et eksklusivt llager på omkring 30 brugte klargjorte biler.

 

Har du en specialbil du gerne vil sælge er det måske en god ide at kontakte os, idet vi ligeledes formidler handler - tager biler i kommision og via vort store netværk - sælger din bil på en betryggende måde og til bedst opnåelig salgspris.

 

Firmaet blev grundlagt i 1995 og bestod dengang af 3 medarbejdere. Vi er efter et par flytninger nu etableeret på Tindbjergvej 2 i Virklund, Silkeborg - hvor vi har en flot forretning med et indendørs salgsareal på 1200 m2 -

Vi har et moderne serviceværksted tilknyttet vore forretninger og her forefindes alt i lifte samt specialudstyr og skadesafdeling, klargøringsafdeling m.v.

 

Vi omsætter årligt biler for mange millioner kroner, og på personalesiden tæller vi idag 5 erfarne medarbejdere.

 

Vi ønsker dig velkommen hos Jags-Silkeborg - center for flotte brugte Jaguarer og andre specialbiler. !