Profil

Vi er specialister - stor erfaring med luksusbiler

slide1

Du finder os i Silkeborg, hvor vi er centralt placeret for vores kunder, der er bosiddende i hele Danmark. Vi har årelang erfaring i salg af nyere og brugte specialbiler – kvalitetsbiler med klassisk og tidløst design, som netop kendetegner Jaguar bilerne.

Ud over de prægtige Jaguar biler har vi stor ekspertise med andre luksusbiler fra bl.a. BMW, Mercedes og Audi samt de muskuløse og luksuriøse 4 hjulstrækkere fra Porsche, VW, Range Rover og BMW. Vi har altid et eksklusivt lager på omkring 30 brugte, klargjorte biler.

Har du en specialbil, du gerne vil sælge, kunne det være en god ide at kontakte os, idet vi ligeledes formidler handler. Vi tager biler i kommission, og via vort store netværk sælger vi din bil på en betryggende måde og til bedst opnåelig salgspris.

Jags Silkeborg blev grundlagt i 1995 og bestod dengang af 3 medarbejdere. Vi er efter et par flytninger nu etableret på Tindbjergvej 2 i Virklund, Silkeborg, hvor vi har en flot forretning med et indendørs salgsareal på 1200 m2.

Vi har et moderne serviceværksted tilknyttet vore forretning, og her forefindes alt i lifte samt specialudstyr samt skadesafdeling, klargøringsafdeling m.v. Vi omsætter årligt biler for mange millioner kroner, og på personalesiden tæller vi i dag 5 erfarne medarbejdere.

Vi ønsker dig velkommen hos Jags Silkeborg – center for flotte, brugte Jaguarer og andre specialbiler!

Back to top